Backintervaller och oväntad post

Image

Det här brevet låg i min brevlåda när jag kom hem, klart förvånande. Inte har jag något minne av att mina resultat på halvmaran 2007 räckte till en DM-medalj? Fel? Eller… Högst förvånande oavsett vad!

Svidade sedan om för backintervaller vid Vedbobacken igen, eftersom det var värmebölja bara -2 grader beslöt jag mig för att ”underkläda” mig, när jag tempopendlade sist var jag hopplöst överklädd och höll på att gå åt av svett. Det ville jag slippa idag, tog mina Santini hösthandskar, det ångrade jag hela uppvärmningen till backen, höll på att frysa fingrarna av mig. Det i kombo med is på en klossen så jag inte kunde klicka i var klart irriterande. Innan första intervallen lyckades jag tina upp klossen så jag kunde klicka i bägge pedalerna.

Underlaget i backen var klart smörigare än senast och sedan hade jag inte något sällskap, det gjorde att jag förmodligen inte kunde kräma ur lika mycket som jag önskat. Trött som fan blev jag ändå, det behöver ni inte oroa er för. Tappade dessutom räkningen, skulle köra 10 st, det blev 11 st, men tappar man räkningen och är osäker så kör man hellre en för mycket än att komma hem och ha gjort en intervall för lite… så är det bara… Så nästa gång gör vi 12 st…Image

Så här kan man se ut efter 11 stycken backar, uppenbarligen så skakig på handen att jag inte ens kan hålla mobilen stilla…

Rullade hemåt, nöjd och trött… När vi kom hem var cykeln trött och fick vila mot väggen.Image

Själv fick jag ladda med vegetariska hamburgare med Muminfärs… Fina grejjor. Kan nog gör susen på jobbpendlingen imorgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s