Sjukt…

…sjukt jefla regn i inledningen av kvällens pass. Efter 5 minuter öppnade sig himlen totalt och jag var heldränkt och plaskvåt i skorna på 30 sekunder, garvade lite inom mig och mindes att jag ju gillar dessa motsträviga förhållanden. Det regnade förvisso bara 5 minuter men det lämnade blöta kläder och vägar under resten av passet, men det kändes för jävla bra rakt av. Fick lixxom verkligen hålla mig i skinnet för att inte köra på. Kollade snittpulsen efteråt och den var tamejfan rekordlåg för att vara ett lätt solopass som ändå inte gick spösakta. Nå´nstans tror jag att jag sitter på en riktigt bra fysisk form. På riktigt!

Nu gör jag inga fantasier inför Vårgårda av det, det kommer bli en annan grejj, jag ska försöka slita mig med någon grupp från elitstartfållan runt hela loppet, det kan bli nog så jävligt med tanke på min ruttna förmåga att placera mig. Men jag ska sälja mig jävligt dyrt så är det bara, tugga styrlinda helt enkelt, frågan är bara vilken smak? Verkar även kunna bli episkt väder med regn…. Vi hoppas…!

En reaktion på ”Sjukt…

  1. Katja augusti 15, 2013 / 11:00

    Nog fan fixar du det! Käka styrlinda på eliten är inte fy skam det heller 🙂 Kommer att hålla tummarna för dig & Baby Contis 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s