Lördagsfyror i bunkern

Sådär, nu känns det som kroppen svarar igen. Eller ja, morgonens pass var ju att bli inslängd i hetluften… Från helgfrukost till fyror är ju kontrasternas kontrast, barnen kollade film och åt lördagsgodis, jag led.

4 x 4′ med 3′ aktiv vila blev det, startade för tungt och fick plikta genom att sänka motståndet och benen fick nog dras med den skiten hela passet. Höll på att vika ned mig efter 2′ in i den första, så jag är nöjd att huvudet var fokuserat och inte tillät något sånt, det är annars lätt att göra i hemmiljön. Kollade på Koppenbergcross från gårdagen medans jag led.
Image
Lyckades även späka mig så att ådrorna på benen kom fram… Det händer inte jämt!
Image
Sedan har vi pulsfesten också, som ni ser maxade jag ur på 178 och min uppskattade maxpuls är närmare 195 så det var ju benen som pliktade hårdast idag, det är ett vanligt fenomen för mig på trainer, jag får aldrig upp samma puls som om jag cyklar ute.
Image
Hur som helst nöjd, nu ska jag ut i trädgården och slutföra höstpysslet innan jag och barnen ska ha någon form av Halloween-isch grejj hemma bara för att vi ska få spöka ut oss.

2 reaktioner på ”Lördagsfyror i bunkern

  1. Caj aka Dr 7 november 2, 2013 / 22:03

    Tjusigt Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s