Vilken morgon och kväll!

Hej på er, har klurat hela dagen på att skriva om morgonens cykling men sjuuukt mycket jobb kom emellan, jag fick inte en rad i vädret om säger så, när det väl fanns tid var det alldeles för när kvällspasset för att det ens skulle kännas värt att blogga om morgonen separat. Så vi slår ihop bägge två, till något som kvällspressen skulle kunna benämna som en Superblogg eller något åt det hållet.
Skärmavbild 2014-09-01 kl. 20.05.20
Såhär såg det iallafall ut på Badelunda-åsen imorse, leriga Grifos och en sol som letade sig upp över fälten. Det är svårt att få det bättre. Benen kändes heller inte så slaktade som jag befarade att dom skulle vara efter söndagsdistansen, det är ju alltid kul när kroppen chockerar positivt och oväntat. Skrapade ihop 21 fantastiska kilometer till jobbet och kunde sladda in till en fantastisk hektisk dag som ni redan förstod av inledningen. Höjdpunkten var väl ändå att gå med Danne The Economist till våning 9 och köra styrka, gick hårt åt kroppen så jag hade nästan svårt att resa mig ur kontorsstolen på eftermiddagen, men det var väl för väl så jag kunde jobba ännu effektivare!

När jag sedan stämplade ut så målet att rulla till Västerås CX-arena numero uno – Hökåsengropen och reka ut en bana till nästa HELGMYS som inträffar den 14/9. Vi lite roliga vägar rullade jag dit och började rulla runt på skiss jag hade i huvudet.
bild 1
En Cube, en liten gran och en episk stigslinga i skogen, här kommer det gå undan den 14/9, hoppas på lite blötare underlag då också.

Hittade en slinga som på skissen inte ser ut att kunna vara så värst teknisk men det är lite mer lur i den än vad Strava visar om vi säger så, att jag sedan efteråt hittade ännu en banlösning är ett angenämt problem. Hökåsengropen är en lekstuga full med möjligheter för crossbanor med fina stigsystem och massa annat smarr, jag tror fortfarande på en förnämlig deltävling av CX-cupen här i framtiden.

bild 2
Att det sedan är ett av dom finaste ställena man kan hojja på gör inte saken sämre, kan vara mitt favvoställe att tillbringa höstdagar på.

Hur blev banprototypen då? Jo ni kan väl få glutta på den här, det ska in ett löphinder någonstans, var lär ni inte få veta men nu kan ni ju åka och tjyvträna på banan om ni vill.

Snurrade runt lite andra smygroliga ställen på vägen innan jag helt oprovecerat brände runt lite tungt på en gräsmatta och blev lite trött i benen. Ibland behövs det inte några större ytor på cross för att man ska bli trött i benen.
bild 3
Svårt att klaga på vyer som denna, förutom att styrpluggen gick förlorad imorse, sånt måste givetvis åtgärdas.

Annars var det en av dom där kvällarna när man egentligen aldrig ville sluta cykla, men om valet står mellan att svälta ihjäl och att cykla mera så väljer jag faktiskt att äta så det fick bli på det viset.

Det var den Superbloggen det….

En reaktion på ”Vilken morgon och kväll!

  1. Pingback: n+1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s