Godmorgon – och en kväll på Giddecrossen

Hej på er, sitter väl och väntar på att det ska ljusna ute, pallar inte lampcykla idag, just nu är det bäckmörkt så jag lär få vänta en stund, rimligen borde jag hinna skriva klart det här OCH borsta tänderna innan det är godkänt ljus ute.

Igår kväll var det en helkväll på träningsarenan vi letade hela förra hösten efter – Giddecrossen.
Skärmavbild 2014-10-03 kl. 06.12.17
En Ridley, en övergiven fotbollsplan med blött härligt gräs…

Gideonsbergsskolans sedan länge bortglömda fotbollsplan får tjäna som en utmärkt träningsarena i stan, helt perfekt för dom mörka höstkvällarna, det ger ett mustigt kortvarv med tekniska kurvor och en startraka i asfalt. Igår var det ju dessmutom regnblött i gräset vilket gjorde det extra tungåkt och ett gäng kurvor börjar även bli uppkörda och fina som ni kan se.
Skärmavbild 2014-10-03 kl. 06.12.55
Det finns något väldigt vackert i den här bilden som man bara kan älska som crossare.

Så jag och Contis snurrade i våra lampors sken, ömsom hårt, ömsom långsamt, känns som det blev bra träning ändå, jag var rätt trött när jag kom hem. Vi fixade till löphindret så det blev bra, riktigt bra, framförallt ville vi aldrig åka därifrån, vi ville bara ta ett varv till OCH ett till…. Ren och skär crosslycka i oktobermörkret.

Väl hemma var jag helt hög på hur kul det var att jag bara på något vis ville förmedla för alla i stan som inte provat eller som har crossar men inte provat köra såhär hur fantastiskt kul det är… Så det gör jag nu, kom och prova! Vi kör träning på Giddecrossen kl. 18.00 kommande tisdag, medtag lampor, om inget så iallafall en bra lampa fram.

Så, kolla jag hann skriva klart och det har inte blivit ett dugg ljusare! Undrar om jag ska gå och lägga mig en stund också?

2 reaktioner på ”Godmorgon – och en kväll på Giddecrossen

  1. Pingback: Ny vecka yo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s