Fredagsfredag på er!

Skärmavbild 2014-11-21 kl. 08.04.03
Hittade väl en bild till från cupavslutningen, kan ni se mig skugga Mattias på bilden? Ännu en grym bild signerad Magnus Källström

Det där är ju en helg man kan leva länge på, det var väl för roligt lixxom! Cykeln höll på att få plikta med bakväxel/växelöra sedan då kedjan hade blivit stelare än en pinne, lyckligtvis gav den vika innan bakväxeln så den ska väl vara fullt funktionsduglig till morgondagens begivenhet.

Träningsmässigt har det varit rätt low-key i veckan, bara styrketräning och ett spinningpass för att hålla benen i schack. Nu blev spinningpasset ingen fest eftersom benen var slaktade sedan benpasset from hell i onsdags, jag börjar lite klura på om det här ändå inte är att anse som säsongsvilan. Jag hade tänkt att köra på och använda vintercrossen i veckan som kommer men den står still då bakbromsen tackat för sig efter två vintrar, ny är på ingång, frågan är bara när… Som det ser ut nu så verkar den inte komma så det hinns cyklas något ute i veckan som kommer heller och då är säsongsvilan ett faktum, då får DM i december gå lite som det går, räknar inte med stordåd och inte heller med att tappa för mycket.

Aja, det är ju iallafall fredag och bilen går bra!

2 reaktioner på ”Fredagsfredag på er!

  1. Cykelkatten november 21, 2014 / 09:14

    Fredagsfredag på dig med kära vännen! 😀 Lowkey & slomo är melodin just nu, våra stackars ben behöver kanske det…

    • swyzak november 21, 2014 / 09:45

      Ja, det kanske är så… Det är rätt low key, så här lite har jag inte cyklat på väldigt länge… Men imorgon är det väldigt o-low key… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s