Vilar väl vidare och lite sånt!

God afton på er! Jag vilar väl vidare med stil och finess, idag var det inte ens någon styrketräning på agendan, det kommer jag iofs råda bot på imorgon när det är dunderpasset för benen på agendan, men det är då det! Annars är jag impad över hur skönt det ändå är att vila, hade det varit för några år sedan hade klättrat på väggarna big time, nu är det njutningsfullt att bara vara hemma och vara. I normala fall kommer man hem sent efter träningspass och det mesta handlar om att äta och kanske tvätta skitiga kläder de veckor man inte har barnen.

Men suget att komma ihåg med distanspassen på helgerna är rätt stort, idag kom jag ett steg närmare, det här landade i brevlådan.
Skärmavbild 2014-11-25 kl. 19.18.42
Efter två vintrar hade bakbromsen på vintercrossen sagt upp sig helt, nu kan den snart vara hel igen. Grabbarna på Bianchi Cycles & Cafés i stan har kollat på den och väntar bara på den här sista pusselbiten. Så när jag väl har vilat klart så ska vi börja borra mot 2015, känns ju gött att chockstarta med DM i cykelcross direkt, men man ska väl chocka igång systemet antar jag….

3 reaktioner på ”Vilar väl vidare och lite sånt!

 1. Tomas Åström november 25, 2014 / 19:26

  Intressant att du skriver kring vila. Vi har haft en del dialog kring ett av mina inlägg i går på bloggen kring träning och träningsmängd och idag skriver jag lite kring vila.

  Hur tänker du kring din vila i detta läge inför ny säsong? Är det lång vila? Vilar du helt eller kör några lugna pass etc?

 2. swyzak november 25, 2014 / 19:47

  Det blir typ 2 veckor utan cykelträning, förra veckan och denna, sedan tänker jag smyga igång på trainern efter helgen. Nu blev det ju lite cykel förra veckan då vi hade avslutning på vårt Helgmys på lördagen… Men annars försöker jag hålla mig från cyklarna, bara styrketräning. Inte för att jag har motivationsproblem direkt ofta men jag tror att om man håller sig borta ett tag så får man ännu lite mer motivation ändå… Och så hinner man klura genom träningen lite och sondera ut mål och delmål…

  • Tomas Åström november 25, 2014 / 19:50

   Det låter som ett rimligt och bra tänk. J

   ag brukar inte tänka in helvila två veckor då det alltid brukar bli en rejäl förkylning under hösten. Det har hänt varje år så länge jag kan minnas.

   Kommer förkylningen direkt efter vila blir det väldigt lång vila, vilket inte känns optimalt. Nu har dock inte förkylningen dykt upp än, men det kommer inom 3-4 veckor, det kan jag nästan garantera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s