En bandydag!

Hej på er ba, imorse blev det en tidig rackare, 05.30 ringde klockan och det var uppstigning, frukost, matsäcksbyggande och sånt. Sedan bilfärd till Eskilstuna för poolspelande, dagen bjöd kanonbra bandyväder, lagom kallt/varmt och ingen nederbörd. Melker hade själv valt att avstå en av skiddagarna i Romme Alpin med familjen (på sin mammas sida) till förmån för att spela bandy, han gillar sin bandy han!

Det är som alltid en sant nöje att se grabbarna spela, dom har utvecklats så mycket under dom här åren, tyvärr blev det triss i förluster idag. Melker gjorde en gedigen insats med ett solomål för att krydda till det hela. Men det roligaste är ändå att se hur kul grabbarna har på isen och vid sidan av, jag hoppas ju att dom får ha just kul i många år till.
Skärmavbild 2015-02-14 kl. 19.17.55
Sedan vet jag inte om Melker (bilden) blev gladast över målet eller över det faktum att han fått höra att en av hans tränare kallat honom för Lill-Esplund, det var iallafall med stolthet i rösten han berättade det i bilen hem. Just VSK:s Johan Esplund är hans absolut största bandyidol så jag antar att det kändes rätt bra! Rätt bra kändes det ju också att VSK:s A-lag vann över Bollnäs i den första kvartsfinalen också.

Efter matchen brände vi till Sala där Melker skulle ta tåget för att möta upp sin mor och dom. Kändes lite vemodigt att vinka av honom själv på ett tåg, lilla Melker så stor att han klarar att åka tåg själv lixxom. Stolthet och vemod är väl mer rätt ord för det!

Rundade av med middag hos bästa mor och far innan jag for hem och städade och nu ligger jag här i soffan (har ni hört den förut?). Ska säkra upp inför morgondagens långa distanspass med lite godishydrater. Verkar få världsklass sällis imorgon, det blir fint det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s