Bandy på Gubbängens bandyarena för hela slanten!

Gokväll på er alla och envar, hade såklart hoppats sitta på trainern och trampa lätt just nu istället för att blogga men faktum är att kroppen inte känns helt 100%-ig ännu så jag väljer att spela det sejfisch och vilar lite extra och hoppas på nya tag imorgon.

Idag har det annars varit full rulle sedan 04.50 eftersom vi skulle till Gubbängen och spela vårcup i bandy, eller vi och vi, Melker och hans lag skulle spela, jag och Folke skulle supporta. Det stod ganska snart klart att det skulle bli annorlunda bandy idag – vattenbandy! Bitvis var det nästan en parodi på bandy, grabbarna slet lika mycket mot motståndet som mot vattnet på planerna. Dom gjorde en gedigen insats men åkte tyvärr ut mot ärkerivalen Tillberga i kvartsfinalen.

Nu är vi hemma igen och har grundat för en frisk dag imorgon med pizza och lite soffhäng. Kollade på yr.no och såg att det skulle bli finväder deluxe imorgon igen, kanske inte lika varmt som idag, men jag funderar på att lassa racern på bilen och ta en sån där lyxlunch imorgon, det vore något utöver det vanliga det…

Lämnar er med några få bilder från dagens äventyr, nu ska jag fixa iordning här hemma och sedan gå och knyta mig faktiskt, ganska sliten trots att jag ”bara” stått vid sidan av.
Skärmavbild 2015-03-08 kl. 20.14.43
En match spelad och kläderna hänger på tork, det skulle bli värre…

Skärmavbild 2015-03-08 kl. 20.13.37
Melker var keeper i en match opch spikade igen i 2-0 segern mot GT76.

Skärmavbild 2015-03-08 kl. 20.31.02
Ismaskinerna kunde knappast göra någon is när kvicksilvret på eftermiddagen visade 20 grader, dom fick mera agera som ”dammsugare” som sög upp vatten, en rätt sjuk syn när en ismaskin kommer och gör svallvågor på isen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s