Hur blev det med det där då?

Fredag, det är väl för trevligt ändå. Cyklade rätt kort till jobbet imorse. Kort men fint, lite sliten så det blev lugnt, precis som det ska vara. Blir 1-1,5 rull ikväll också innan fredagsmys och städning tar vid. Imorgon blir det ju äntligen Helgmys i Gropen igen, det lär bli en fest för ben och lungor.

Nåväl, ska väl återanknyta till rubriken på inlägget. Hur blev det nu med det där att jag skulle satsa mer crossandet i år och låta det bli det primära. Sådär, kan jag väl säga rakt av. Det blev inte på långa vägar så mycket crossträning under sommaren som jag trodde att jag skulle köra. Istället blev jag himla fokuserad och sugen på att köra LVG och gjorde det fullt ut från mars-augusti med några få gästspel på crossen. Inser nu att det är så jag funkar och jag skulle nog inte kunna ha det ena utan det andra. När jag är mitt uppe i cross-säsongen känns det som det mest fantastiska och när det är LVG-säsong känns det likadant där. Jag ska fortsättningsvis bara njuta av att jag har två fantastiska säsonger under en säsong och försöka förvalta dem bägge två lika bra.

Har redan nu många tankar kring träningen inför 2016 men jag går in mer på det när vi skrinlagt cross-säsongen efter Eskilstuna/Södertälje-helgen. Nu är full fokus och pepp på att njuta av det som är kvar av cross-säsongen.
20314904232_cf3a838af2_z
Full gas på asfalt – svinkul. Foto: AK

Jesper_Andersson_DSC_4097-1640x1230
Full gas på gräs och lera – precis lika svinkul. Alltså har jag dubbelt så kul? Foto: Jeppman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s