Måndag i november

Imorse regnade det visst igen, från att inte ha regnat på hur länge som helst har det nu regnat tre dagar i rad. Jag blev blöt per omgående när jag rullade iväg i mörkret mot jobbet, jag skulle bli ännu blötare.

På häststigarna och grusvägarna var vattenpölarna gigantiska och jag var snart helt genomblöt om fötterna, tackar för att temperaturen i luften inte var svinkall för då hade det blivit en plågsam timma till jobbet. Annars kändes det bra där i skenet från lamporna, ändå rätt skönt att det blir lite lerigt, det är ju ändå cross-säsong så. Skulle stanna till på Öster Mälarstrand och spola av cykeln vid båtplatserna men vattenslangarna var undanplockade för säsongen så jag fick släpa upp en skitig cykel på jobbet.
Skärmavbild 2015-11-09 kl. 12.13.15
Prickig i ansiktet som sig bör på hösten, fick kasta kläderna direkt i jobbets tvättmaskin, tur att vi har den annars vet ej sjutton hur jag skulle klara mig vissa dagar. Det blev 23 km på ganska prick en timma så det var ingen raketfart, men det är ju knappast att räkna med när det är mörkt heller, visserligen dags”ljus” sista halvtimma. Kvällen lär ju bjucka något liknande i träningsväg.

Annars har höften inte riktigt varit min vän sedan jag sprang på lunchen i fredags. Haft mycket ont på nätterna och sovit dåligt. Hoppas att det lägger sig snart iallafall, det brukar göra det, annars är det väl bara att digga läget.

Annonser

2 reaktioner på ”Måndag i november

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s