Helgmysfinal och lite mer!

Skärmavbild 2015-12-13 kl. 17.57.36
Här ser ni tätkvartetten från gårdagens final i vår träningsserie: Helgmys. Det bjöds upp till dans i Groopen på samma bana som på cuptävlingen Groopencross. Strålande luciaväder, sol och ensaka minusgrad. Sjutton cyklister på startlinjen, underbart att se. Vi körde som förra året med insamling till Musikhjälpen, i skrivande stund är vår digitala crossbössa uppe i 2.125:-, grymt! Det går såklart fortfarande bra att bidra i den.

Nåväl, själva rejsandet då? Fick en smärre chock när jag tyckte det gick sinnessjukt fort i starten, sannolikt var det bara säsongsvilan som fick det att kännas så. Rätt snabbt etablerades tätkvartetten som ni ser på bilden: underteckna, AK, Contis och Erik. Visste att Contis inte skulle köra livet ur sig, men han gör ju ändå lite som han vill med oss andra. Tyckte ändå att benen och tekniken funkade bra på den frusna och snabbåkta banan. Hade kontroll på läget hela tiden men kunde inte rå på Contis såklart. Gjorde försök att hänga med honom på sista varvet när det bara var han och jag loss. Han tryckte dock lite extra i en backe och vips hade han en betryggande lucka. Rullade in ganska trött och glad som tvåa. Kunde ändå vara nöjd med att jag blev först i totalen på Helgmys-serien med Contis som tvåa och Daniel som trea.

Att vi sedan följde upp med en grym crossfest på våning 4 på kvällen gjorde knappast det hela sämre. Ölen flödade och skratten ville aldrig ta slut. Tack till alla för hela dagen och kvällen.

Idag har jag och S haft en slö dag vilket var rätt skönt. Har fått hit barnen också så jag är redo för en ny barnvecka och därmed blir det premiär för trainerträningen mot 2016. Festen startar med intervaller imorgon kväll. Uppstartsveckan summeras till nästan 10 timmars träning och 22 mil cykel, helt okej. Givetvis kommer det bli mindre träningstid i veckan som kommer så är jag redo att grotta ner mig i ett distansblock över jul med Festive 500. Sicken fest!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s