Tisdagsintervaller i klubblokalen

God kväll i stugorna, nu är man väl rätt stum i benen igen. Orsaken till det var väl att vi körde intervaller i klubblokalen. Kändes som en himla bra grej som jag ska försöka implementera i min träning lite mer i vinter. Klubben införskaffat ett gäng spinningcyklar (plus två Monarker som inte är riggade ännu) så det var bara att kötta på om man så säger. Coach Roger hade kommenderat upp styrke/uthållighet på agendan så det var väl bara att lyda.

Började med 6 x 1′ med låg kadens och tung belastning. Höll på att spränga mig lite smått där och fick backa lite för att jag skulle kunna överleva hela passet.
Skärmavbild 2016-01-05 kl. 19.34.28
Dimmigt i benen och i huvudet. Undertecknad längst till vänster. Foto: Quintana.

Vi följde upp det med 6 x 2′ enligt samma devis och nu var det rätt trögt. För att göra det lite festligare skulle vi sedan köra 9 x 9″ igångdrag från noll så att säga. Man skulle kunna tro att ynka nio sekunder ska gå fort, men det kan vara jävligt långa sekunder ibland.

Festen avrundades med 15′ högkadens och sedan var vi nog krokiga allihopa. Jävligt kul att pressa sig ihop med andra igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s