Styrkefyror i klubblokalen

God morgon på er, ska strax iväg att besikta bilen i pungsparkarkylan (-21 i skrivande stund). Kan väl passa på att berätta om gårdagens träning i klubblokalen. Vi blev några hågade som ville ge oss bättre förutsättningar på säsongens tävlingar. På agendan stod 5 x 4′ styrkeintervaller, 8 x 8″ igångdrag, 10′ sweetspot… Kul alltså!

Fyrorna var jobbiga, riktigt jobbiga, på riktigt. Efter den andra när spinningscykelns hjul kryddats med min svett och blev skittungt höll jag på att trilla av cykeln av trötthet. På något bra sätt höll jag ihop det bra ändå dom sista tre. Eftersom vi dammade på spinningcyklar i lokalen kan jag inte presentera några imponerande wattsiffror, vilket dom säkerligen var.

Sedan var det dom där 8″ igångdragen från noll så att säga, det blir himla jobbigt det också, men känns ack så nyttigt. Rundade av med 10′ runt sweetspot på klart högre kadens än styrkefyrorna såklart, kändes segt inledningsvis. Ändå rätt skönt att få snurr i benen efter ha dragit tungt och långsamt. Sedan kunde vi alla vingla av cyklarna, nöjda och tröttare än innan.

Idag ska det hamras ett nytt benprogram på gymet, mer om det sedan. Nu besiktning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s