Styrkeintervaller på våning nio

Skärmavbild 2016-02-04 kl. 13.38.14
Hej på er! Det där var ju ett saftkalas det där också. Styrkeintervaller på lunchen på spinningcykel på gymet. Synd bara att ingen kom och bjöd på saft, det hade smakat efteråt.

Nåväl, som jag skrev igår, kvällen ser mighty busy ut med Folkes slalomträning, luskamning (2016-års gissel), packning inför Melkers bandycup i helgen och helst lite middag på det. Därför var det skönast att avverka dagens stålbad på lunchtimman, planen är fortfarande att snurra ur benen en halvtimma på trainern ikväll. Det är dock något som inte känns så betungande ens om klockan passerar 22.00.

Körde 4 x 6′ med 4′ vila idag, kändes som rimligt tidsmässigt. Vad som var lite klurigt var att hitta rätt belastning inledningsvis, så hela den första var rätt fumlande, men på ett sätt bra då jag kom in i det hela. Dom två sista blir som brukligt riktigt jobbiga, i synnerhet dom sista två minuterna på den sista. Två minuter kan vara en evighet ibland, vilket iofs tio sekunder kan vara också lite beroende på trötthetsgraden. Grejen är den att när det tar emot är att det är då man måste intala sig att det är dom tillfällena som gör skillnaden. Det som gör att man orkar göra det sista lilla extra tävlingarna. Och någonstans därinne vill jag ju vara i så bra form rent fysiskt att det inte är det som ska fälla mig på Veteran-SM.

Aja, blev trött. Lär bli det igen, igen, igen och igen. Det är ju för kul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s