Vilofredag!

God förmiddag på er. Det är inte ofta jag medvetet plockar ut en vilodag, sånt brukar med livet lösa sig automatiskt ändå. Hade nog visserligen kunnat ösa på och pressat in ett gympass idag också, men avstår den frestelsen. Helgen kommer ändå bjuda på två pass cykel ute, varav det ena ska innehålla möjlighet att bli trött, säger Contis iallafall. Det andra lär ju bli ren distans och det brukar ju kunna innebära uttröttningsmöjligheter det också.

Idag ska jag vinka av Melker som ska iväg och spela Knatten-cup i bandy i Sandviken, sedan ska jag och Folke ut och fira S ena tjej som fyller år, det blir fint det.

Igår kunde jag väl ändå kliva upp på trainern efter alla bestyr var klara. Kunde även plocka ut ett paket på väg hem, inte så jätteroligt även om paket alltid är kul. Strumpor och bromsbelägg för kolfiberfälgar, hett som sjutton! Lika hett som 30 minuter lätt vevande sådär på kvällskvisten.
Skärmavbild 2016-02-05 kl. 10.32.18
Mycket bilder på ben på bloggen nu. Stolsben inkluderade. Ni behöver inte påpeka att strumporna sitter på fel fot, jag skyller på tidpunkten. Man ska alltid ha ett gäng ursäkter i bakfickan!

Men nu kör vi väl på mot helgen antar jag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s