Så var det slut!

I dubbel bemärkelse, både SM här på hemmaplan i Västerås och min semester. Den sistnämnda återkommer dock igen nästa vecka.

SM avslutades igår när Richard Larsén tog hem guldet på herrarnas linjelopp. Vädret bjöd upp till dans med hällregn under stora delar av dagen. Tacknämligt kunde jag stå och sköta min rapportering i sociala medier i Cirkustältet på Bondtorget, annars hade jag förmodligen frusit ännu mer än jag gjorde.
Skärmavbild 2016-06-27 kl. 09.52.51
Här är Larsén på upploppsrakan innan målgång och tar en sista kik över axeln och kan konstatera att han kommer bli svensk mästare på den extremt tuffa linjebanan i centrala Västerås.

Hoppas att cyklister därute uppskattade att få köra ett mästerskap inne i en större svensk stad där det faktiskt stod folk längs vägarna.  För mig var det en helt magisk upplevelse att få se cyklisterna fara fram i ”min” stad. Att sedan få försöka förmedla damernas och herrarnas linjelopp i sociala medier till er som inte var på plats var också helt fantastiskt. Fantastiskt jobbigt, bitvis stressig men otroligt roligt.
Skärmavbild 2016-06-27 kl. 09.53.08
Delar av mitt kladdande från gårdagen som jag kunde fiska upp ur bakfickorna när jag kommer hem. Minnen från ett mästerskap!

Vardag innebär träning till och från jobb, förhoppningsvis intervaller med klubben imorgon också.

Nu ska jag återgå till att smälta SM! Och jobba!

Annonser

3 reaktioner på ”Så var det slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s