Ikväll börjar (resten av) säsongen

Skärmavbild 2016-08-03 kl. 11.10.09
God morgon alla cykelälskande människor och andra underbara människor också. Idag är jag peppad som sjutton, orsaken kanske ni ser på bilden ovan (foto: Jeppman).

Med bara dryga månaden kvar till den första cross-tävlingen för säsongen (9/9 GP Hasse Mård i Stockholm) så kör vi den första regelrätta cross-träningen i Västerås. Jag är sjukt peppad, det ska bli vansinnigt roligt och samtidigt förmodligen sådär otäckt jobbigt också.

Eftersom säsongen i övrigt tävlingsmässigt blev som den blev så har ju cross-säsongen var mitt stora mål och nu är den här – typ. Så klockan 18.30 kör vi i Hökåsengropen, förhoppningsvis är antalet badare en dag som denna begränsat så vi kan använda oss av banan i all dess härlighet.

Sjukt pepp på att komma lite bättre förberedd till säsongsstarten i år än förra året. Rent fysiskt är jag nog minst på samma nivå, det är bara den cross-specifika tekniken och dom korta stenhårda igångdragen som ska på plats.

Nya tuber är beställda till säsongen också och som förra året kommer jag köra med två uppsättningar hjul, ett par kolfiberhjul med Chicane för dom torrare rejsen och ett par alu-hjul med Limus för den blötare delen av säsongen.

Bring it on. Cross is here!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s