Tog väl en grusrepa!

Skärmavbild 2016-08-22 kl. 12.53.56
Igår kväll när jag hade packat upp, tvättat, dammsugit och ätit middag så kom jag ändå ut på cykeln i kvällssolen. Trötta ben efter dom där 12 kullarna såklart, men det bästa sättet att få tillbaka dom igen är ju såklart att trampa tillbaka dom. Att jag skulle ta crossen var ju en no-brainer eftersom Sempren fortfarande bara hade två växlar såklart. Sedan är det ju som så att cross-säsongen bara är tre veckor bort och jag vill spendera mer tid på den cykel jag verkligen vill vara snabb på i höst.

Fortfarande hög på intryck från lördagen så vevade jag över åsarna och ut till Gäddeholm innan jag tog gruset och en hyfsat lättåkt MTB-stig tillbaka hemåt. Faktiskt kändes tekniken och flytet och drivet på den stigen bättre än någonsin. Kanske var jag inspirerad från herrarnas MTB-lopp på OS eller så var jag så trött att jag körde avslappnat mot bättre vetande. Nu smyger ju onekligen nyfikenheten på – hur det vore att fara fram där på en MTB? Det blev hur som helst nästan 4 mil på kvällskvisten.

Imorse blev det crossen igen, mest på grund av att vi ska köra teknikträning i Gropen ikväll. Annars var jag rätt LVG-sugen, men det får vänta till imorgon bitti det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s