Teknikmåndag i Gropen

14138928_10155292143492818_1004724888_o
God efterlunch på er, här ser ni gänget minus Katja (som nöp bilden) som igår avnjöt crossvädret till fullo och körde säsongens andra teknikpass på cross. Det är alltid roligt att dra i trådarna för crossträningarna för alla dyker alltid upp och är entusiastiska och glada vilket ger mig ännu mer energi att lägga ner tid och tankar på det.

Igår var det tre övningar som vanligt. Först ut var kurvtagningsslingan plus den nya kurvan med efterföljande backen, mest drillande av kurvtekniken. Det gjordes extra spännande eftersom det regnade och jag körde kolfiberfälgar så bromsverkan var lika med noll. Å andra sidan lär man sig då att man inte behöver bromsa så mycket som man alltid gör.

Efter det var det ett klassiskt varv med löphinder, en övning man inte kan gnugga nog på. Att tajma ett avhopp mot ett löphinder i perfektion är en konst i sig.

Till sist flyttade vi oss från Gropen till andra sidan järnvägen där det skulle harvas sand. Det finns ett helt underbart löst och dagen till ära tungtrampat sandparti med två kurvor som är ypperligt att gnugga teknik/styrka/spårval på. Efter fyra gånger genom sanden där var benen rätt möra.
Skärmavbild 2016-08-30 kl. 07.51.38
Tror alla efter detta var rätt nöjd i kroppen, mina ben talar åtminstone om för mig idag att den där sandduvningen var lite småjobbig.

Annonser

2 thoughts on “Teknikmåndag i Gropen

    • swyzak augusti 30, 2016 / 15:35

      Japp, och inte lite heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s