Helgen som gick

God kväll på er, det blev väl en fantastisk helg det där. Sovmornar, skönt häng med barnen, tacos, godis, pizza och allt sånt bra.

Idag tog jag med mig barnen och kollade på eftermiddagens action på Anundsloppet.
ska%cc%88rmavbild-2016-09-18-kl-19-11-41
Folke spanar in herrelitens race, måste erkänna att jag blev riktigt sugen på att få till ett bra tävlande på LVG 2017. Kändes lite halvtrist att stå vid sidan av på ett hemmarace, speciellt när hela loppet gick på det lite roligare korta varvet.
ska%cc%88rmavbild-2016-09-18-kl-19-11-27
Men nu är all fokus på cross-säsongen som ni ju förstår så alla planer för 2017 får lika långt bak i huvudet och bero till jag kört klart crossen och då kommer det ju redan vara 2017 för övrigt.

Efter att jag lämnade barnen till sin mor så var jag bara hem och flög i cykelkläderna och stack ut på Sempren och fick ihop nästan 6 mil innan det blev mörkt.
ska%cc%88rmavbild-2016-09-18-kl-19-11-54
Fin  kväll där ute, blev lite småkulet när solen började gå ner. Nu var jag lite smyginspirerad så det blev ett rätt mellanmjölkigt pass, körde på lite ibland och sådär. Att jag körde lite sprints igår kändes inte direkt i benen, men jag gissar att jag får plikta för det när jag ska cykla till jobbet imorgon. Men det är då det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s