En söndag i lampornas sken och sånt

ska%cc%88rmavbild-2016-10-30-kl-19-37-40
Såhär såg det väl ut när jag kom ut på cykeln efter att jag lämnat barnen till sin mor. Det var ju tack vare vintertiden såklart redan mörkt när jag lämnade hemmet strax efter 17-tiden. Men det är ju ändå rätt mysigt att veva runt där på grusvägarna och stigarna under lampornas sken och emellanåt möta enstaka rådjur. Fick ihop 1 h 40 min vilket gav 4 mil på rätt småsega ben. Givet lite slitna från gårdagen och sedan brukar det ta en dag eller så att veva igång dom igen för utomhuscyklande.

Annars har det bara varit jag och Folke större delen av dagen då Melker var till Stockholm igen och dominerade hem D-slutspelet i Oktoberbollen, kul för dom att få avsluta säsongen på det viset, han var mäkta nöjd när han kom hem. Folke och jag har haft det mysigt hemma också, var med honom på hans bandyträning. Fick premiäråka skridskor själv också, det är för underbart roligt det också.

Nu ska jag se om jag kan hitta något ouppätet godis från gårdagen i skåpen så man säkrar återhämtningen inför morgonpendlingen imorgon. Hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s