Is- och pepparkaksdistans

ska%cc%88rmavbild-2016-10-30-kl-19-37-40
Hej på er, ännu en återanvänd bild en för ju nästan skämmas lite men efter gårdagen är det nog rätt bra att mobilen låg i jerseyfickan istället för i jackfickan för då hade den behövt totalsanerats.

Hade egentligen inte tänkt mig att cykla alls igår men eftersom livet inte presenterade några andra planer så var det bara att ösa på helt enkelt. Contis och jag spenderade 2 h 15 minuter på gruset runt Västerås i lampornas sken. Mestadels var det ganska pepparkaksbetonat på grusvägarna så vi blev nog mer skitiga än vad vi hade planerat. Vi hade heller inte kalkylerat för att vissa av grusvägarna var täckta av blöt blankis, sånt som funkar ypperligt när man kör odubbat. Blev några spännande ögonblick med tvåhjulssläpp och sånt där, tur man kan lite till en god portion tur och lite skicklighet ibland.

Bara för att få lite ytterligare edge i tillvaron så började våra lampor dö en efter en mot slutet. Lyckligtvis kunde vi nå civilisationen utan att vi förlorade alla lampor.

Blev ändå en fin och skitig kväll som känns lite i benen idag, dom är inte så vana att cykla längre än en timma längre.

Nu taggar vi om för bandy ikväll, en repris på SM-finalen väntar, VSK-Villa Lidköping. Det ska bli roligt, första bandymatchen jag ser live den här säsongen, en hoppas ju att VSK som gått lite svagt kan leverera ikväll. Ha en bra fredag därute nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s