Måndagsträningen

God kväll på er, hör och häpna, nu ska det handla om träning här på bloggen igen. Ett helt inlägg tillägnat det hela dessutom. Idag har jag dessutom tränat två gånger, ur led är tiden! På lunchen var jag till gymmet och körde mitt bålträningsprogram, bara för att festa till det böt jag ut några övningar. Principen är dock den samma 5 övningar som jag kör max på, alla i rad innan jag vilar. Sedan upprepar jag det 3 gånger. Effektivt och jäkligt jobbigt. Kryddade med två till övningar innan jag duschade och återvände till jobbet.

När jag sedan kom hem så kastade jag mig över Monarken. Planen för kvällsplågan var 2 x 9′ med under/över (FTP that is). Först 2′ under, följt av 1′ över. Det blev jobbigt, riktigt jobbigt.
ska%cc%88rmavbild-2016-11-28-kl-19-11-49
Som ni ser var det en trött gubbe efteråt. Den första intervallen tog jag mig igenom hyfsat bra. Mot slutet av den andra var det extremt svårt att få ned pulsen mellan ”överpartierna”. Kunde ändå genomföra och avsluta starkt, snittwatten blev 282/376. Kan leva med dom siffrorna. En stund över 40 minuter sedan var allt klappat och klart, så effektivt, så jobbigt. Nu måste jag nog ligga och vara trött i soffan en stund eller två. Eller till tvättmaskinen kallar på mig.

2 reaktioner på ”Måndagsträningen

  1. Dr. 7 november 28, 2016 / 21:59

    Ser att du lättat Monarken genom att ta bort kedjeskyddet. 😃

    • swyzak november 29, 2016 / 07:31

      Den väger in på nära 6,8 kg. En klättrar-Monark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s