Fredagsfredag i tre bilder

ska%cc%88rmavbild-2017-01-06-kl-15-52-40ska%cc%88rmavbild-2017-01-06-kl-15-53-00ska%cc%88rmavbild-2017-01-06-kl-15-53-50
Hej på er, här ser ni min dag sammanfattad i tre bilder. Vi inledde stenhårt med sovmorgon till 09.00 imorse, gjorde knappast något när det var nästan -20 ute. Efter frukost drog jag comebackpass nummer två, idag blev det 40 minuters snurrande av benen på Monarken, inga konstigheter egentligen. Skönt att vara igång igen.

Efter lunchen hade temperaturen stigit till värmebölja och bara -8 grader så vi drog till Haakonplan och lirade bandy. Det är också alltid lika roligt som när jag spelade bandy i Hallstahammars SK i min ungdoms glansdagar. Synd bara att Melker fintar upp en på läktaren så det står härliga till.

Till sist så krossade vi julens pepparkakshus till barnens stora belåtenhet. Så nu är vi väl sockerstinna så det borde räcka bort till påsk, eller iallafall till senare ikväll när godiset åker fram. Kort och gott så har vi haft en jättebra dag idag. Imorgon stundar en bandyträning och ett poolspel, men det är då det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s