All good things must come to an end

Skärmavbild 2017-07-14 kl. 10.30.20
Idag lämnar jag dom här två gynnarna till sin moster och sedan ska dom ha sommarlov i två veckor med sin mor. Lite vemodigt när vi haft så fina veckor tillsammans, man blir lite bortskämd med att ha dom runt sig hela tiden. Nu vet jag såklart att dom kommer ha det fantastiskt dit dom ska också. Ska åka iväg och lämna dom efter lunch så jag sitter här i trädgården och bloggar lite i solskenet, omöjlig lyx.

Givetvis ska jag inte gräva ned mig helt bara för att jag inte har barnen, får väl försöka fylla dagarna med sånt jag tycker är kul. Nu ska jag förvisso jobba nästa vecka och det är ju faktiskt roligt. Sedan lär det ju bli en hel massa tränat och det gillar jag ju och man ska ju göra sånt man gillar, livet är för kort för att ha tråkigt.

Imorgon blir det ett massivt träningspass, distanspass med klubben till Norberg via Kolsva, Färna, Fagersta. Kommer ges möjligheter att köra sig megastum i ett antal stigningar längs vägen, bland annat den helbranta stygga backen till den nu nedlagda skidanläggningen Högbyn. Har bara smärtsamma minnen från den. Men ni lär ju få veta imorgon hur det gick. Om hur jag blev bogserad hem dom sista åtta milen, som det brukar bli på distanspass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s