Crossade på semesterns sista vardag

God kväll på er! Idag är det semesterns sista vardag om det nu finns vardagar på semestern? På måndag börjar allt igen, jobbet och kort därefter börjar barnen i skolan igen och det blir fullt upp med aktiviteter igen kunde jag konstatera i morse. Idag har jag utöver den årliga rensning av hängrännan mellan garage och uterum hunnit städa lite, lämna barnen till sin mor igen för en semestervecka i Danmarks-landet. Innan detta hann barnen med att rejsa cykla på gatan och vurpa så att blodvite uppstod, det var rätt synd om dom. Jag visade dom jättekraschen på den tredje etappen på TdF 2015 så var det visst inte så synd om dom längre.

När jag hade lämnat dom så handlade jag lite innan jag begav mig ut på cykeln, på crossen faktiskt. Trodde till och med att jag skulle få regn på mig, men så blev det ju inte. Stigarna och grusvägarna var snustorrare än torrast. Eftersom cross-säsongen tar sin början om mindre än en månad så är det av viss vikt att börja sitta av lite tid på crossen.
Skärmavbild 2017-08-04 kl. 18.41.49
Dels för att vänja sig vid själva cykeln men också för teknikens skull. Ingen gång på året känner man sig så bra på att hantera en cykel som efter en cross-säsong, ingen gång på året känner man sig så kass som första gången på året som man på allvar tar fram crossen igen, därför är det lite viktigt att vänja sig. Som sagt hade jag räknat med regn men fick istället rätt stekande sol hela passet idag, brände lite stig och grusklassiker och kastade några igångdrag innan jag rundade av med ett varv på Groopencrossbanan.
Skärmavbild 2017-08-04 kl. 18.41.28
Fint värre, sandbacken finns kvar och jag valde att inte springa den idag utan gick sonika med cykeln på ryggen.

Nu ska jag inta soffläge och så blir det förhoppningsvis distans imorgon på racern såklart, men på söndag blir det faktiskt tjyvstart för våra små träningstävlingar på Groopencrossbanan. Kl. 11.00 för den intresserade. Det ska regna järnet, idealiska cross-förhållanden alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s