Fem timmar på kycklingben

God lördagskväll på er! Då sitter man här vid köksbordet och väntar på att maten ska laga sig själv, eller ja, det lär ju vackert bli undertecknad som löser den biten. Rätt krispig i kroppen efter fem timmar distans med klubben idag, rätt nöjd att jag tog tag i att städa huset ändå när jag kom hem – aktiv återhämtning tror jag dom kallar det.

Passet idag då, 12 starka cyklister siktade på Alsta Trädgårdar där det skulle fikas som aldrig förr. Själv hade jag riktigt usla post-MTB ben och hade varit nöjd om vi hade cyklat i 22-23 km/h hela rundan men då hade vi såklart aldrig kommit fram innan jul. Nu blev det istället rätt skjutsigt hela rundan, att köra halvsnabbt länge är ju som ni vet min sämsta gren. Den absolut sämsta till och med.
20806811_10154819478392548_1392734499_o
Nu ska jag kanske inte gnälla eftersom jag inte fick åka ambulans från passet som Cecilia fick göra efter att en slarvig bonde hade slängt höstvete i en kurva. Det resulterade i en av dom läskigaste vurporna jag sett på landsväg. Live från andrahjul trodde jag det hade gått mycket värre än det till sist gjorde, läskig skit verkligen. Det ger perspektiv på att ha svaga kycklingben på slutet.

Fikat på Alsta var finfint och dagskassan blev säkert rätt fin eftersom vi landade där samtidigt som ett stort gäng från CK UNI. Hemfärden präglades av lite mer mot/kantvind, sista timman var konversationen minimal bland dom få som körde hela den tänkta rundan. Kycklingbenen värkte och jag var beredd att lägga cykeln och mig själv i diket. Rätt nöjd när vi nådde Irsta och jag kunde kaka ned på lilla skivan och ta det lugnt. Väl hemma hade jag 4 h 52 min och nästan 153 km på cykeldatorn OCH i benen. Strava på det här som vanligt.

Nu ska jag väl styra upp det där med mat så hoppas jag på lite MTB imorgon innan jag får barnen igen, äntligen, som jag längtat efter dom små liven.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s