Ännu en kväll med cross-intervaller

God kväll på er! Nu sitter man här, hamburgermättad efter att ha slaktat benen totalt med cross-intervaller på Sveriges finaste (?) crossbana. Inledde dock dagen med att cykla MTB till jobbet, valde att undvika en hel del stig, dels för att spara benen och dels för att slippa bli så skitig. Det sprack lite när jag lyckades välja en grusväg som var rätt lerig ändå. Nåväl blev väl ändå 54′ tränat på morgonkvisten och solen sken, så det var väl inte så tokigt ändå.

Sedan var det ju jobb och det vet ni ju hur det är där, full fart. Hojjade bara hem, böt cykel, mötte upp Landhagen så cyklade vi till Gropen och så var galenskaperna igång. Man undrar ju ofta varför man gör det här, för det är så sanslöst jobbigt bitvis. Tyckte ändå att jag hade bra klipp i påkarna och körde tekniskt bra förutom några passager och tveksamma vägval. Lite känner jag att det myckna skogscyklandet börjar göra att en del saker åtminstone känns mentalt enklare på crossen. Sedan kan det ju vara placebo, men har man en god känsla så räcker det långt. Vi körde 2 x 2 varv ikväll, vilket ger 15:29 och 15:27 i åktid. 10-12 sekunder snabbare än den snabbaste förra veckan, ett bra kvitto och bra sparring från Landhagen och CRT-Per. Kul med nya ansikten som hittar ditt.
Skärmavbild 2017-09-06 kl. 20.23.52
Fick se mig slagen av Landhagen bägge intervallerna, kudos. Starkt och smart kört helt enkelt trots att jag gjorde mitt bästa för att göra livet surt för honom. Men starkast var ju som vanligt Erik Åkesson som körde på bakhjulet, var trött och seg men ändå cyklade i cirklar runt oss. När jag blir stor ska jag också bli så stark. Ni kan såklart se Strava på härligheten här.

Nu ska jag vicka ikull mig i soffan så jag kanske orkar mata lite stig till jobbet imorgon sedan hoppas jag som sagt på eldprov på klubbens MTB-träning imorgon kväll på MTB-spåret i Skultuna. Kan ju bli kul att bli förnedrad på riktigt liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s