Kvällar som denna…

…är orsaken till varför man cyklar. Det spelar ingen roll hur driven jag är att utvecklas så är det ändå kvällar som ikväll som är dom viktiga. Bra sällskap, episkt fina grusvägar, lite stigar, lite ljug, lite skratt, lite fina badgropar i nejden att cykla runt. Att få se hösten från sin finaste sida från en cykelsadel. Det är svårt att begära mycket mer.

Det hela började med att Anna hade uppviglat till grus(och till viss mån stig)runda nu på kvällen. Jag hade ju en ambition att vara med på MTB-träningen med klubben men det blev lite tajt för mig att hinna cykla ut dit till samlingen i Skultuna så jag hoppade på det här upplägget istället och det blev ju som ni förstår inte helt tråkigt. Det blev jag, Landhagen, Tobbe och sedan uppviglerskan själv då. Landhagen och uppviglerskan körde cross, jag och Tobbe på MTB så vi fick väl bita i lite på grusvägarna när crossarna rullade lätt och fint. Strax innan Vad-gropen så kom vår tid att skina när vi rullade in på en magiskt fin och flowig stig.
Skärmavbild 2017-09-07 kl. 21.19.00
Vi rundade Vad-gropen och körde hemåt vi ett övergivet sandtag där det kändes som vi befann oss på Mars, körde bredvid ännu en fin liten badgrop med alldeles blått vatten. Landhagen hävdade att man förmodligen skulle bli självlysande om man badade där eftersom vattnet var radioaktivit. Jag betvivlar det och ska en vacker dag bevisa motsatsen genom att bada där. Vi rundade av genom lajvarnas skog innan vi sladdade hem sista biten på Rocklundas 15 km spår. Tror vi alla är ganska eniga om att det var en av dom finaste och roligaste rundorna vi gjort på länge. Orsaken till varför cykel är bäst liksom. Strava på det kanske?

Känner mig oerhört privligerad att jag har och alltid har haft ett intresse som jag brinner för. Efter en diskussion på jobbet för några veckor sedan så inser jag att det finns folk i min ålder som skulle önska att hitta ett sådant intresse.

3 reaktioner på ”Kvällar som denna…

  1. groncyklist september 7, 2017 / 23:08

    Ja det var en ljuvlig kväll Johan!! Väl trampat.

    • swyzak september 8, 2017 / 05:58

      Detsamma, bra initiativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s