Benpassartisdag

God lunchlåda på er därute! Tisdag, dagens träning är avklarad på lunchen. Jag och Big Boss travade iväg till Svettis, chockade kroppen med att köra benpass igen, det var några veckor sedan sist. Gissningsvis kommer jag ha en galen träningsvärk lagom till morgondagens intervaller på Kallecrossen, fint värre. Känns inte riktigt som jag ännu går på 100% på benpassen och kommer sannolikt inte göra det innan jag har avrundat cross-säsongen, men sedan är väl planen att bygga lite mer explosiv styrka till nästa säsong. Det känns högst motiverande att ha en lite annan tävlingsplan för nästa säsong, kommer hjälpa massivt med motivationen under vinterträningen sedan.

Om allt faller på plats är min plan att göra mitt första långlopp för säsongen och någonsin i samband med Kolmårdsbiken i april 2018. Nu är det långt dit, men det är en motiverande tanke att bära med sig. Och sedan gammalt vet ni ju även att man måste ha en plan för att ha något att avvika från.

Igår körde jag ett Monarkpass som utlovat, passade på att köra en film av det äventyret. Hur kul nu det än må vara på en skala. Men det är alltid kul att kunna bjuda på lite rörligt. Ska försöka göra det med en hyfsad regelbundenhet. Ni kan ju alltid följa min kanal här om det skulle vara så att jag inte dubbelpostar allt det rörliga.


Men nu fick ni ju den serverad direkt. Skönt hur som helst att ha dagens träning avklarad, inga måsten hemma förutom lite tvätt och mat till mig och barnen. Ska väl kolla den där fotbollssparkarmatchen med Melker sedan. En rätt bra tisdag med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s