Jagade väl dagsljus på Kallecrossen

Skärmavbild 2017-10-12 kl. 07.58.18
God morgon på er, som ni ser på bilden igår så lyckades vi slutföra ett intervallpass och faktiskt ha en gnutta dagsljus kvar. Det lär inte gå nästa vecka, det är ett som är säkert.

Det blev alltså intervaller på Kallecrossen med det alltid lika glada och mjölksyretörstiga gänget efter jobbet igår kväll. Hade väl hoppats på att det skulle vara ännu lite blötare i gräset, nu var det ju inte snustorrt och kurvorna var lite släppiga, men det blev aldrig lerigt direkt, men banan börjar synas och bli uppkörd, härligt!

Upplägget för gårdagen var en vändande stege om 1/2/3/2/1 varv och varje varv tar strax över tre minuter. Sedan försökte vi tajta upp vilan till dryga 2′ så det var ett av dom mustigare passen vi kört där i år. Startade med Landhagen och Rob. Contis fick jaga några sekunder senare som den starking han är. Kul och bra sparring. Känslan var väl rätt rutten egentligen, det känns som att man ska dö, är sjuk eller har något fysiskt fel alltid när man kör hårt på Kallecrossen. Gräset är tungt, med den nya sträckningen med tre riktiga ”powerclimbs” gör att lungorna hänger i höjd med vevpartiet snabbt. Så egentligen kanske inte känslan var rutten utan bara mer normalt för att vara intervaller på Kallecrossen, man ska inte må lysande då helt enkelt. Mest spännande blev det på sista enminutaren när Landhage tjuvade i starten och var för het i första kurvan och drog med sig Contis i en vurpa, gräs är mjukt och farten låg så ingen skada skedd. Rätt nöjd med att avsluta sista tvåminutaren snabbare än den första och sista enminutaren bara 4 sekunder långsammare och då blev jag fast bakom vurpan en sväng. Ni kan se allt här.

Helt klart en bra kväll. Nu laddar vi för styrketräning på lunchen idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s