Nytt landsvägsspjut – cirkeln är sluten.

Skärmavbild 2017-12-14 kl. 08.24.14
God lunch på er! Såhär såg min allra första racer ut på våren 2012, en Cannondale Caad 8. I samma veva fick jag låna en Cannondale Supersix när den här var på service, det var första gången jag märkte att bara sitta på en annan cykel fick det att gå snabbare. Sedan dess har jag nog kollat extra noga på alla begagnade Cannondale Supersix som dykt upp. När det så kom hem ett stort paket till mig igår så var det äntligen en egen Supersix.
Skärmavbild 2017-12-14 kl. 08.20.51
Sjukt snygg, blir förhoppningsvis en kanonfin träningskamrat, Di2 dessutom. Jag hade egentligen lagt ned tanken på att byta landsvägscykeln, men hux flux ville någon köpa min kanonfina Sempre så då blev det till sist som jag ville. Så nu finns det många orsaker att längta till våren, både till stigarna och vägarna.

Det var givetvis inte lika skoj att mitt mående landade i en febertopp igår eftermiddag igen, hade ju planerat att få in bra träning denna veckan. Mår bättre idag igen, men sejfar och tränar såklart inte. Hoppas väl nu att kroppen äntligen ska vara redo för att träna imorgon igen, när den är redo för intervaller är ändå lite oklart.

Lika oklart är ju vad som gått runt i Chris Froomes huvud när han överdoserade sin astmamedicin under Vueltan? Ska väl inte gå in närmare på vad jag tycker om det och alla märkliga turer runt det. Men fusk är fusk så jag lär ju se mig om efter en ny favoritcyklist, som gammal löpare ligger ju Michael ”Rusty” Woods bra till.

2 reaktioner på ”Nytt landsvägsspjut – cirkeln är sluten.

  1. Dante december 15, 2017 / 18:15

    Snyggt. Men kedjan ska ligga på stora klingan och bakgrunden diskret 😉

    • swyzak december 15, 2017 / 18:20

      Haha, jag vet. Men… Di2-växeln är inte justerad rätt så kedjan vill ännu inte upp på stora klingan fram. Bättring lovas framöver. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s