Wahoofredag

Skärmavbild 2018-01-12 kl. 08.16.33
Japp, efter att min Edge 510 beslutat sig för att packa ihop genom att på en fint vis baklåsa sig själv så var det dags att hitta en ersättare. Jag har sneglat på Wahoo´s Elemnt Bolt sedan den dök upp, men eftersom min Edge funkade finfint såg ingen anledning att byta bara för bytandes skull.

Nu kan jag såklart inte träna ”naken” hur länge som helst så jag såg till att styra upp just en Elemnt Bolt igår på väg hem från jobbet. Har egentligen bara hunnit snabbt starta upp den och göra den klar för den pendlingsträning jag har gjort/ska göra idag. Gissar att jag kommer justera och ändra den mer längs vägen när jag vet hur jag vill ha den. Men mitt initiala intryck är överväldigande positivt. Snabbt och enkelt att komma igång med den tack att man via en app i telefonen/surfplattan kan konfigurera hur enheten ska fungera, hur sidorna ska vara uppbyggda och så vidare. Sjukt smidigt istället för att hålla på och fippla på själva enheten.

Provade den imorse på vägen till jobbet, var lite stel efter skidåkningen men det släppte mot slutet. 53′ och drygt 19 km ramlade in på kontot fint värre. Bolten funkade fint, snygg sammanfattning av passet när man slog av den, synk mot Strava snabbare än snabbt via blåtand (något som aldrig funkade smärtfritt med Edgen tyvärr). Om jag ska se något negativt så vill gummiflärpen som skyddar ladduttaget inte riktigt sitta på plats efter att man stängt det.

Aja, får prova den igen när det blir något liknande i träningsväg hem om några timmar. Sedan är det bara att tanka med hemmagjord pizza och godis för 3-4 timmar distans imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s