Hade väl visst tränat också

God lunchlåda på er! Själv har jag varit på Svettis med Big Boss och kört lite lunchstyrka. Idag var det benen som fick sig en liten omgång, det är ju ändå dom som ska göra grovjobbet under säsongen är väl planen. Kändes rätt hyfsat och lite motiverat till och med, på något vis känns benträningen allt lite mer motiverad eftersom man kan se den direkta kopplingen till att bli starkare/snabbare på cykeln där.

Som jag nämnde i det tidigare inlägget idag så tränade jag ju igår kväll hemma också. Då var det såklart Monarken som stod i centrum. Körde styrkeintervaller, det blev till sist 12 x 3′ med 90 sekunders ”vila”. Försökte hamna på runt 60 rpm i intervallerna och ambitionen var att köra på 90% av FTP, alltså 230W. Hamnade väl hyggligt rätt, dom flesta låg runt 232-33W och den sista på 238W, riktigt bra känsla i kroppen igår kväll.
Skärmavbild 2018-01-31 kl. 12.56.43
Det är ju lätt att ruttna ur när man ska köra väldigt många intervaller sådär men jag höll bra fokus och tickade av delmålen bra, 5 st, 10 st (vilket var minimum) och sedan tryckte jag följdaktligen två till. Nu hoppas jag kunna få bygga vidare på det här utan några större bakslag för känslan var som sagt grym, bästa sedan augusti tror jag.

Imorgon stundar ett pass på skateskidorna igen när Folke åker slalom, hoppas verkligen att spåren är bättre då och främst att det går att köra skate på Vedbo då, alltså att det finns en bädd. Men det tar vi då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s