Misslyckat FTP-test och pendling på vårvägen

God lunchlåda på er! Imorse kunde jag ännu en gång pendlingsträna trots att jag har barnen, rätt fantastiskt då jag trott att jag inte skulle kunna cykla ute förrän söndag tidigast. Eftersom ljuset har börjat återvända så kunde jag välja en lite roligare pendlingssträcka, tog min klassiska vår- och sommarsträcka över Anundshög, Irsta och via flygplatsen till jobbet. En sträcka på nätta 24 km, skönt att slippa moddiga och studsiga GC-banor och det flyter på betydligt bättre när man slipper hundra miljarders nittiograderssvängar. En rätt skön morgon helt enkelt.
Skärmavbild 2018-02-21 kl. 11.59.23
Hemåt lär det likt igår bara bli raka spåret då det vankas årsmöte med cykelklubben och förhoppningsvis hinner jag till ABB Arena och se VSK:s måstematch mot Villa i bandyn.

Igår var min plan att köra ett nytt FTP-test eftersom jag kände på de flesta intervaller att jag lyft mig. Värmde upp genom att pendla hemåt, skarvade med att trampa 12′ på Monarken innan jag drog igång. Kände nog redan på värmningen att varken ben eller huvud var på plats för att göra det hela. Avbröt efter 2.45 utan att pulsen hade skenat iväg, bara ben som inte svarade och ett vekt pannben. Vevade lätt ett tag och gjorde ett nytt håglöst försök som varade i 45 sekunder, sedan kastade jag in. Knappt 20 oeffektiva minuter på Monarken. Det får en ju knappast att längta efter att göra ett nytt försök till FTP-test inom en snar framtid.

Vi får väl se vad tiden och lusten säger längre fram i veckan, men det är ett rätt busy schema med barnens aktiviteter, födelsedagar och annat så risken är nog att det inte blir någon mer kvalitet i veckan, men vi får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s