Söndagsracer i solsken och bakslag

God morgon på er! Igår var det en för jäkla fin dag, solen kom fram och den värmde dessutom. Läge för att köra racer igen med andra ord, som i lördags så blåste det ånyo snålt men vi startade taktiskt med att ta hand om motvinden direkt.
Skärmavbild 2018-03-26 kl. 06.36.10
Vi kunde ändå rulla hela Rytternevägen trots det faktum att det varit snö och kallt länge, dom föregående dagarnas blidväder hade gjort mirakel. Där det inte var bart fanns det rena hjulspår att cykla i.
Skärmavbild 2018-03-26 kl. 06.38.33
Fördelen med att starta i medvind är ju också att man förhoppningsvis får avsluta i medvind, vilket vi fick igår, skönt. Så från Hallstahammar så rullade det på fint hemåt. Avrundade strax innan Västerås provade jag att fyra av ett litet ryck, men fick bara Contis på hjul och så spurtade han ned mig lätt som en plätt. Ändå rätt nöjd med att kunna mosa 922W såhär tidigt på året. Ni som läst bloggen vet ju att jag bara överskridit den magiska 1000W-vallen en gång innan. Känns som potentialen för att höja min spurtwatt faktiskt finns i år. Väl hemma hade vi 2 h 28 min på cykeldatorn och just under 70 km. Ni kan såklart se Strava på det hela här.

Vi rundade av med att äta våfflor och kolla Sagan på ett kingigt sätt ta hem Gent Wevelgem.

Om nu allt var frid och fröjd och fest igår så kunde man ju med lätthet hålla sig för garv imorse när man klev upp och såg att det kommit mer snö. I skrivande stund snöar det fortfarande och enligt långtidsprognosen utlovas det mestadels kallt väder i veckan… kul… Hade jag inte vetat att vi åker till Lanzarote på fredag hade jag grinat en skvätt över hur bestulen jag känner mig på våren.
IMG_0357
Cykeln är redan nedpackad i väskan och jag får väl bita ihop helt enkelt. Får ta en funderare på hur träningen ska läggas upp i veckan. Finns inget behov av att mata in absurda mängder denna veckan men det är ju fint att underhålla den formen som börjar dyka upp. Tillskriver iallafall förra veckan nästan 13 h ren cykelträning. Nu ska jag gå ut och starta snöskotern och åka till jobbet. Höres.

En reaktion på ”Söndagsracer i solsken och bakslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s