Sista cyklingen på Lanzarote för denna gång

Hej på er! Ligger vid poolen och suger i mig det sista fina med barnen och världens bästa föräldrar. Tog inte med kameran idag eftersom jag skulle köra typ samma runda som dag två, med den stora skillnaden att det blåste galet idag. Allt var ett gnet i mot och kantvind. Körde via San Bartolme ned mot nationalparken Timanfaya igen, genom Yaiza och mot stigningen vid Las Brenas. Innan jag åkte satte jag ett mål om 10′ på den (3 km @ 6,5%). Hade medvind i den lättåktare inledningen upp till själva byn. Försökte hålla watten uppe men på en lagom nivå då sista biten är riktigt stygg och vindpinad. Kunde ändå samla mig och köra hela stigningen på 9:23, tillräckligt för en femteplats på Strava-segmentet för stigningen. Busnöjd faktiskt. Sedan var det Femes den branta biten, persade även där. Gött.

Körde sedan via Uga och sedan Concil och Tias innan jag var hemma. 78,5 km i piskande vind gör att jag är rätt sliten nu.

Det har varit en grym vecka med bra besked av kropp och cykel men främst härligt häng med barn och föräldrar. Nu ska vi mjölka vidare på det sista här innan planet går hem imorgon eftermiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s