Ligga med fienden, tävlingspremiär?

Skärmavbild 2017-10-17 kl. 07.57.24
God morgon på er, livspusslet denna torsdag bjuder på jobb, jobb, jobb och jobb. Mitt i det hela ska jag åka och laga stenskottet jag fick på bilen när vi rattade hem från Arlanda i fredags, kul grejor. Sedan har Melker fotbollsträning till och från vilken jag lär agera taxi om ork finnes borde jag sätta mig på Monarken och bli trött, men jag gissar att jag kammar noll på träningsfronten idag.

Annars börjar suget efter att ligga med fienden infinna sig, lite så kan det kännas att bli sugen på MTB. Jag har ju redan sagt till er att jag är sugen att tävla på den under året då jag tror det skulle passa mig mycket bättre än att släpa runt min tunna kroppshytta på pannkaksplatta LVG-tävlingar, men det känns ändå lite som att ligga med fienden. Kanske kommer jag över den tanken?

En annan tanke är ju att kanske begå tävlingspremiär nästa söndag när Ramnäs CK arrangerar XCO-tävling på deras bana i cykelparken (gissar jag). Vore suligt kul, men det skrämmer samtidigt då jag fått uppfattningen att XCO-tävlingar är sjukt tekniska (och farliga?). Jag har ju hojjat Rannäs CK´s skoningslösa Sista Chansen på LVG så det kanske vore gött att sluta cirkeln med att köra deras Första Chansen. Så om någon vet något om hur deras MTB-spår är rent tekniskt får ni gärna hojta till, annars planerar jag att hojja dit och reka.

Jag gillar ju generellt att ha koll på saker och ting, att tävla på MTB är säkert inte så märkvärdigt som jag vill få det till att vara, men allt man gör för första gången tenderar gärna att bli lite läskigt.

Men jag ska nog få till det där med att sova med fienden ska ni se… eller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s