Livstecken från eder sämsta helgbloggare

Skärmavbild 2018-05-14 kl. 08.41.29
Här har ni iallafall bildbevis på att jag har cyklat lite i helgen om ni har tvivlat på det. Körde tre varv på det gula spåret i skogen bakom mig igår kväll. Svårt pollensänkt så körde jag tekniskt krattdåligt på det första varvet, det andra varvet gick riktigt bra för att vara undertecknad, tredje varvet lite sämre, men då började tröttheten slå in och fokuset var inte helt optimalt. Höll på att klara den kluriga backen och var helt övertygad om att jag hade fixat den när jag slappnade av och körde emot en sten och tippade omkull med 30 cm kvar till slutet av den, snopet. Stör mig fortfarande jag fortfarande har hjärnspöken för samma partier som i höstas och jag ger nästan upp innan jag har försökt ordentligt, det lär jag sluta med.

I övrigt så har Cissis bror med familj varit nere i helgen så vi har umgåtts mycket med dom såklart. Lite träning har det blivit ändå, cyklade en timma med honom i lördags och i fredags jobbade jag och körde till och från jobbet och fick ändå in två timmar träning lite drygt.

Imorse finrullade jag bara stig till jobbet. Planen är att åka på MTB-träningen ikväll och bli trött, om jag har något att plocka ut ur denna svårt allergiska kropp. Lär får återkomma om det hela.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s