Stigmysande och hällregn

Skärmavbild 2018-08-10 kl. 08.19.03
Hej på er! Igår kväll var väl ändå en riktigt fin kväll på cykeln. Får man sedan avrunda med en glass i solskenet så blir det ju ännu lite bättre. Jag och Cissi teamade upp med Landhagen för lite stigmysande i solskenet, lugnt, fint och lekfull cykling, genom Lundaskogen ut på åsen för att runda av i Hökåsen.
Skärmavbild 2018-08-10 kl. 08.19.20
När man fullkomligen vrider sig ut och in ibland när man tränar så är dom här kvällarna så välbehövliga på alla sätt och vis. Ren och skär cykelglädje helt enkelt.

Tänkte väl att det skulle bli cykelglädje runt stigarna vid Lista kärr på väg till jobbet imorse men vädret ville tydligen annorlunda. Jag var precis på väg in på stigen när det började åska som sjutton och strax efteråt öppnade sig himlens alla portar. Tog snabbaste vägen ut ur skogen och asfalten ned mot jobbet. Det regnade så mycket att inte ens cykeln blev skitig och då vet man att det regnar. Hoppas att det inte regnar i eftermiddag så blir det lite stigmosande med sprätt på vägen hem. Vi lär ladda med mycket godis ikväll då det vankas 16-17 mil distans med klubben på landsväg imorgon bitti, det blir fint det också. Så ingen Cykelvasa för mig imorgon, men lycka till alla som kör!

Ni missade väl inte min Swlogg/Vlogg från igår när jag fick hem min nya cykel?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s