Och på fredagen reste han sig

Skärmavbild 2018-09-14 kl. 10.48.55
Sedan den här bilden (av MTBFOTO.se) togs så är det väl inte direkt som att det har gått bra med cyklingen i någon större utsträckning. Punkan efter 3 km följdes väl av två hyfsade dagar med träning innan jag i tisdags kväll blev illamående och fick ont i magen. Onsdagen sov jag bort i stort sett, igår började livsandarna återkomma vilket såklart var välkommet. Idag är jag back in business, eller ja, någon träning lär det knappast bli tal om då energinivåerna i kroppen inte lär vara på topp efter två dagar med tämligen skralt intag. Lär råda bot på det ikväll med god mat och godis.

Missade som jag skrev avslutningen på Västmanlands Cup i onsdags, tråkigt då det både är bra träning och cykelgemyt. Men värst är väl att jag lär ha försakat en redan osäker form inför Västgötaloppet om en vecka. Det var ju inte länge sedan jag tvingades vila på grund av förkylning heller liksom. Det får liksom bli lite som det blir i Ulricehamn helt enkelt, ska väl försöka runda av säsongen med att gå i mål på en tävling åtminstone.

Hoppas kunna fylla den här bloggen och lite vloggar med tränings- och tävlingsrelaterat material inom en snar framtid. Om tid och ork finns imorgon så hoppas jag komma ut på stigarna en lätt sväng, vi får väl se. Verkar fullmatat med grejbytardag på bandyn, Melkers fotbollsmatch och sedan ska man tydligen äta mat och sådär.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s