Kallecrossen igen…

Vissa saker kommer man ihåg att glömma bort, en av dom är hur ont det gör att köra intervaller på vår bana: Kallecrossen. Bara gräs och några hemskt jobbiga ”powerclimbs” som gör knas med ben och lungor. Igår körde vi en klassiker, en vändande stege med 1/2/3/2/1 varv. Efter den första intervallen så trodde jag att jag skulle gå av, benen skrek och ville inte leverera pang-pang, kanske inte så konstigt eftersom jag hamrade just ben på gymet på lunchen.
Skärmavbild 2018-10-04 kl. 08.30.47
Försökte bita mig kvar så länge jag kunde på Landhagen eller Contis hjul som jag bara kunde med varierande resultat, eller summan blev ju alltid densamma, jag blev skittrött. Tycker att kurvtagningen funkade bättre än den någon gång tidigare gjort så det lär jag tillskriva MTB-åkandet. Nu ska jag ju inte tävla mer på cross, men det är ju alltid kul att vara med på träningarna, speciellt på en bana där man slipper gå av cykeln då slipper jag ju adressera mitt problem, perfekt.

Glädjande var ju att Cissi körde cross för första gången med bravur dessutom, det är ju knappast någon dans på rosor på Kallecrossen, speciellt inte när det är lite blött i marken som igår, då får man kämpa för varje meter liksom. Sedan var vi ju ändå hyfsat många igår, det var ju också skoj. Nästa vecka är det dock tveksamt om det kommer funka utan lampor, åtminstone på slutet.

Imorse dammade jag av Supersixen, tänkte väl att den skulle få rulla säsongens sista pass nu några dagar när det ändå är torrt ute. Det är ju en fröjd att cykla på den, man glömmer lätt liksom. 55′ kalla men fina minuter. Premiär för lobsterhandskarna för säsongen var väl kanske inte lika kul.
Skärmavbild 2018-02-26 kl. 08.05.58

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s