Kallecrossen revisited

Skärmavbild 2018-10-10 kl. 07.42.29
God morgon vänner, ni ser ju på bilden som Rickard tagit vilken uppslutning det var igår, kul. Att såpass många vill slakta ben och lungor på en gräsyta är ju bara fantastiskt. Jag var väl lite smårädd att mina ben skulle vara ofantastiska efter måndagens Zwift-rejs, men det var ju obefogat, eller ja, dom kändes som skit såklart efter ett tag men det är lika för alla. Banan är otroligt jobbig och speciellt med dragningarna upp och nedför kullen så tar det liksom ut sin rätt.

Vi körde 3 x 2 varv igår i jaktstartsprincip, vilket innebar att jag gick ut som näst sist med bara Landhagen och Contis efter mig. Tycker att jag kunde hålla hyfsat bra mot dom och inte tappa alltför mycket mark efter att dom hade kört ikapp mig. Ett kvitto på att crossformen såhär på off-season förmodligen är rätt bra, synd bara att jag inte ska tävla något.
Skärmavbild 2018-10-10 kl. 07.39.57
Bilden ovan som Katja knäppte får väl representera lyckan efter genomförd lungvändning. Igår kryddade vi dock med ett gäng backspurter från start uppför kullen bara för att göra stumma ben ännu stummare. Underbart.
Skärmavbild 2018-10-10 kl. 07.50.20
AK fångade ögonblicket innan vi drog iväg på den sista spurten, kan väl konstatera att explosivitet inte är något som blir bättre med åren, därför är det just lite viktigt att jobba på den emellanåt.

Oavsett vad en underbar cykelkväll igen. Idag har jag hunnit besöka återbruket innan jobbet, planerar lunchstyrka och sedan har Melker bandyträning i Skultuna, man får inte ha tråkigt, det vore ju för trist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s