Slickar väl i mig dom sista dagarna

Skärmavbild 2018-10-18 kl. 12.13.47
God lunchlåda på er vänner! Såhär såg det väl ut imorse när jag skarvade morgonrundan till jobbet halvvägs till Gäddeholm så crossen fick jobba lite grus också för då mår den ju så fint, att jag sedan hade för mycket luft i däcken för att det skulle vara 100% bekvämt är en annan femma. Blev lite över en timma imorse i någon form av mellanmjölkande på pedalerna, berodde väl kanske mest på att det var någon lätt motbris hela vägen. Lär bli något liknande historia på vägen hem ikväll. Glädjande är ju att höften blivit ännu bättre, när jag hojjade på crossen i måndags gillade inte höften den ”aggressiva” positionen alls, imorse var det i stort sett som vanligt.

Men om imorse var fint så var väl gårdagens runda på SUP:en på stigarna med världens bästa Cissi ännu finare. Vi svepte Ludaskogen, Badelunda, Anundshög och Hässlöåsen, stannade till på Kallecrossen på vägen hem och hejade på gänget som späkte sig med intervaller.
Skärmavbild 2018-10-18 kl. 12.19.19
Rullade med ett varv på banan, kändes ärligt som jag skulle kört den bättre med crossen, men det är ju som alltid en vanesak. Oavsett vad blev det en riktig guldkväll igår, kul att se att Cissi tar för sig mer och mer på stigarna, snart får jag passa mig.

Aja, nu när allt är bättre i höften så är det strax dags att ta avstamp mot 2019 på riktigt, träningsmässigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s