Friday for the masses

Skärmavbild 2018-10-19 kl. 10.06.19
Hej på er vänner! Eftersom jag är en släpande bloggare så får ni en bild från gårdagens hemcykling i solens sista strålar. Kändes direkt i luften att det var väderomslag på gång, klart kallare än det var på morgonen, frös om fingrarna då jag bara hade sommarhandskar på mig. Därför sparkade jag i några överväxlar vid några tillfällen på vägen hem, känns inte direkt som det bor någon storform i kroppen just nu, benen tog slut innan lungor och hjärta, sedan ska jag väl ärligt säga att lättjan slog till några gånger. Hade jag haft en plan för min träning hade jag säkert kunnat plåga mig lite ytterligare. Kom hem med ytterligare en träningstimma på kontot, mötte Cissi i dörren som skulle ut och springa, styrde lite dammsugning och bakade scones allt enligt devisen att det gäller att smida medans järnet är varmt. En rätt bra torsdag kväll helt enkelt.

Imorse var det svinkallt, eller ge det några månader så kommer jag tycka att -1,5 grad är sommartemperaturer men idag dammade jag av vinterskor och hela kittet. Stelfrusna och tröga ben hela vägen till jobbet, trodde inte mina ögon eller ben när jag blev omcyklad av en man på MTB men så var det idag. Fin morgon dock, en timma där inget kom gratis på något vis. Ska väl belöna mig med en timma hemåt i eftermiddag också innan vi ska ut till världens bästa föräldrar ikväll.

Imorgon ska vi ha Guided Heroes genomgång då vi i klubben ska börja styra vår träning med hjälp av dom, ska bli spännande, inspirerande och kul. Det ryktas om några timmars cykling med Marcus från Guided Heroes efteråt, på racern, även det ska såklart bli kul. Söndagen går i bandyns tecken då jag ska åka till Katrineholm på utbildning för sekretariatsjobb, kul… Så jag har att göra i helgen, har ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s