Starka styrkeintervaller och bandy

Skärmavbild 2018-12-06 kl. 07.44.59
Oh no, ännu en Zwiftcyklande bild kanske ni tänker? Men ni ser väl att jag just fått en ”ride on”, vackert va? Det är köriga dagar med barnens aktiviteter: bandy, julkonserter och annat så man får lirka och hitta prestationsluckor. Var tidig till jobbet igår igen som alla dagar så jag passade på att stressa in en långlunch igår för att åka hem och köra lunchpass på Wattbiken och därmed avverka veckans andra och sista nyckel-/kvalitetspass. På agendan stod styrkeintervaller, igår kryddat med en hel extraintervall och lite extra wattage under själva intervallerna, det var alltså 4 x 10′ på 240W (4W/kg) och 60 i kadens. Det sved i benen, men med Wattbiken i ERG-mode så har man försatt sig i en sits där det bara är att trampa. Lyckades ännu en gång hitta rätt mindset och betatde av dom, inledde segt men den sista tyckte jag flöt på bra, även tidsmässigt även om 10 minuter alltid är just 10 minuter.

Ett av dom absolut starkaste och bästa passen jag kört under denna första träningsperiod ihop med måndagens 40/20-pass. Nu är ju planen inte att bli någon julstjärna utan att bygga på det här, jag känner att det borde finns en hel del till att gräva fram om man får hålla sig hyfsat frisk och pigg under vintern. Kul helt enkelt.
Folke_Haakon
Sedan var det bandy på kvällen, var med på isen och hjälpte till på Folkes bandyträning, som alltid sjukt kul att kunna bidra till nästa generation av Mesta Mästare liksom. Det blir mycket tid runt Haakonplan och ABB Arena Syd under vintrarna, men det är så värt det. Grabbarna älskar det och jag också, även om det blir snärjigt emellanåt.

Nu är det gasen i botten på jobbet här, middag med bästa päronen, barnen och älskade Cissi innan Melkers julkonsert på konserthuset är på agendan senare i eftermiddag och det är full rulle här, så jag lär lägga på. Hörs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s