Mera styrkeintervaller osådära.

Hej på er vänner! Nu är locket på för den första träningsperioden av vinterperioden. Imorgon åker vi till Gäddede och det blir inget cykelrelaterat förrän nästa torsdag, som jag skrev igår så hoppas jag på några skidpass för att underhålla den där goda starten jag har fått på vinterträningen.

Som jag skrev häromdagen så höjde jag ju mitt FTP från 244 till 257W det innebär ju också att dom kommande passen (dagens inkluderat) kommer köras tuffare än någonsin, samtidigt är det ju ett kvitto på att jag blivit starkare.
Skärmavbild 2018-12-27 kl. 18.19.48
Så idag var det uppdukat styrkeintervaller för mitt virtuella jag och jag själv då. I och med FTP-höjningen så var det 5 x 10′ på 250W (4,16W/kg) och 60 i kadens. Sist jag körde styrkeintervaller hade jag rövben och kunde inte ens hålla 240W så lite nojjig var jag allt innan, obefogat skulle det visa sig. Ska inte säga att det flöt på smärtfritt för det vore en lögn, men det var kontrollerat hela vägen. Håvade hem passet helt enkelt.

Sedan vinterträningen drog igång den 1/11 har jag höjt mitt FTP från 240W om jag kunde höja mig med ytterligare 17W innan Mallis vecka 13 vore det ju helt fantastiskt och då skulle jag sitta i en riktigt bra sits inför kommande säsong. Men främst har jag haft riktigt kul och varit riktigt motiverad tack vare upplägget genom Guided Heroes, så nu öser vi på…. Kör hårt där ute… OCH…. ha kul på vägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s