Full fart och treor

Hej på er! Det är full rulle med allt igen, förhoppningsvis har jag en hel del roligt att delge er allihopa inom kort men det får vi nog ta och återkomma om då.

Igår skulle det distansas, men eftersom det här förmodligen just nu är den sämsta cykelvintern (sett till underlag) så blev ett avbrutet pass p g a svartis och massa annat sånt mys. Skarvade upp med 1 h 40 min (5 mil) på Zwift när jag hade kommit hem så det blev ju iallafall något gjort.
skärmavbild 2019-01-07 kl. 17.35.34
Nu på kvällskvisten så ramlade jag väl upp på Wattbiken och hamrade av veckans första kvalitetspass. 2 x 5 x 3′, med 1´vila. Någon form av stressad tröskel helt enkelt, den första serien låg målbilden som ni kan se på 260W och den andra på 265W. ERG-mode som alltid så var det bara att kötta på. Fick fint sällskap på den andra serien av Bama, alltid peppande att ha någon man känner framför sig, tack vare detta flöt jag genom vad som på pappret skulle ha varit en seg andra serie på ett smidigt sätt. Riktiga kalasben idag faktiskt, det får man ju vara glad för, det händer inte varje dag liksom.

Nu ska det fixas mat här så hörs vi imorgon…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s