Ett misslyckat pass är också ett pass, eller inte…

Y2oVxNSvO86vA1eOM8Rems5dWXnFT02jOr5conMH_Lk-2048x1125
Hej på er, dåligt med bloggandet igår men jag prickade in en rejäl snöstorm att cykla till och från styrelsemötet i, kul att slira i snön så jag kan knappast säga att jag borde klaga över det. Rimligen borde jag ha varit återhämtade till kvällens försök till till 5 x 10′ styrkeintervaller på 250W, en repris på passet jag körde innan vi åkte till Gäddede.

Det kändes aldrig bra idag, ovanligt segt och trögt, trodde att sadelstolpen hade åkt ned och jag kollade såklart det, men så var det inte. Petade ned målwatten till 240W inför den andra, men bara 3 minuter in så kändes det precis lika uselt så då kastade jag in handduken. Som alltid känns det ju rätt ruttet, ville ju verkligen bli trött idag, eller det blev jag ju, men på fel sätt.

Efteråt började jag mäta lite hur jag sitter på Wattbiken vs mina andra cyklar, insåg att jag satt/sitter ett par centimeter lägre på den, så jag ändrade på det. Det lustiga är att jag verkar ha kört allt so far på den låga sadelhöjden, så vi får väl se om det blir fiasko fortsatt. Får se om jag orkar plocka hem ett nytt försök på dagens pass på fredag. Imorgon blir det något lugnt om det blir något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s